Koyun (%50), Keçi (%25), İnek (%25) sütlerinden üretilmiştir.
Üretim tarihinden itibaren en az 90 gün olgunlaştırılarak sizlere sunulmuştur. FSSC 22000 ve Helal Belgeli tesisimizde Türk Gıda Kodeksi Peynir Tebliğine uygun olarak üretilmiştir.
İçindekiler: Pastörize süt, peynir mayası, tuz. Alerjen bilgisi: Laktoz içerir. Kuru maddede süt yağı kütlece en az %45’tir. +4°C ile +6°C arasında muhafaza ediniz.
Enerji Besin Öğeleri (100g) | 100g için | 100g için RA+ |
Enerji (kJ ve kcal) | 1300/320 | 13% |
Yağ (g) | 25 | 31% |
Doymuş Yağ (g) | 25 | 70% |
Karbonhidrat (g) | 2,5 | 0% |
Şeker (g) | 2,5 | 0% |
Protein (g) | 21 | 34% |
Tuz (g) | 5 | 50% |