FSSC 22000 ve Helal Belgeli tesisimizde Türk Gıda Kodeksi Peynir Tebliğine uygun olarak üretilmiştir.
İçindekiler: Çedar Peyniri (süt ürünü), su, enzim, modifiye peynir (EMC) (süt ürünü), emülsifiye edici tuz (trisodyum fosfat), tuz, koruyucu (potasyum sorbat), renklendiriciler (beta karoten, paprika ekstratı). Alerjen bilgisi: Laktoz içerir. Süt yağı kütlece en az %45’tir. +4°C ile +6°C arasında muhafaza ediniz.
Enerji Besin Öğeleri (100g) | 100g için |
Enerji (kJ ve kcal) | 1090/261 |
Yağ (g) | 20 |
Doymuş Yağ (g) | 16 |
Karbonhidrat (g) | 2 |
Şeker (g) | 0 |
Protein (g) | 20 |
Tuz (g) | 1,5 |