Koyun (%50), Keçi (%25), İnek (%25) sütlerinden üretilmiştir.
Üretim tarihinden itibaren en az 120 gün olgunlaştırılarak sizlere sunulmuştur. FSSC 22000 ve Helal Belgeli tesisimizde Türk Gıda Kodeksi Peynir Tebliğine uygun olarak üretilmiştir.
İçindekiler: Termize süt, peynir mayası, tuz (NaCl). Alerjen bilgisi: Laktoz içerir. Kuru maddede süt yağı kütlece en az %45’tir. +4°C ile +6°C arasında muhafaza ediniz.
Çiğ sütten üretilmiştir.
Enerji Besin Öğeleri (100g) | 100g için |
Enerji (kJ ve kcal) | 1300/311 |
Yağ (g) | 26 |
Doymuş Yağ (g) | 25 |
Karbonhidrat (g) | 2,8 |
Şeker (g) | 2,8 |
Protein (g) | 22 |
Tuz (g) | 4,5 |