Üretim tarihinden itibaren en az 90 gün olgunlaştırılarak sizlere sunulmuştur. FSSC 22000 ve Helal Belgeli tesisimizde Türk Gıda Kodeksi Peynir Tebliğine uygun olarak üretilmiştir. \n \nİçindekiler: Pastörize inek sütü, peynir mayası, tuz. Alerjen bilgisi: Laktoz içerir. Kuru maddede süt yağı kütlece en az %45’tir. +4°C ile +6°C arasında muhafaza ediniz. \n \n1kg peynir 8 litre sütten üretilmiştir. \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n
Enerji Besin Öğeleri (100g) | 100g için | 100g için RA+ |
Enerji (kJ ve kcal) | 1300/320 | 13% |
Yağ (g) | 25 | 31% |
Doymuş Yağ (g) | 25 | 70% |
Karbonhidrat (g) | 2,5 | 0% |
Şeker (g) | 2,5 | 0% |
Protein (g) | 21 | 34% |
Tuz (g) | 5 | 50% |